Начало » Блог » 10 нестандартни стикера за кола, с които да привлечеш вниманието

10 нестандартни стикера за кола, с които да привлечеш вниманието

ян. 20, 2020 | Свежо

Въпреки всички стереотипи за китайските стоки, все повече хора по целия свят пазаруват именно от Китай. Това, разбира се, е възможно благодарение на най-известния китайски сайт – AliExpress.

Китайските стоки са все  по-масови и все по-качествени, а едно от най-големите предимства на търговците от AliExpress е безкрайното разнообразие от артикули. Има за всекиго по нещо.

Днес, в опит да ви помогнем, сме създали списък от 10 готини стикери, които да си купите от AliExpress.

 

1.  FakeTaxi Стикери

Знаем, че знаеш какво е… виждал си надписа по други автомобили из града и ти се е приискало и ти да имаш такъв стикер на колата си. Сега вече знаеш от къде са закупени.  От този бутона долу ще получиш 2 стикера на цената на 1 от други търговци в AliExpress.

 

Стикера е направен от винил и е с размер 20см към 5см.

Поръчай от AliExpress

 

2. Спортни ленти за огледала

Тези ленти ще добавят към колата ти усещане за бърза скорост, дори когато не е в движение. Ясно ни е, че не са за всеки, но ако колата ти е подходящ модел, би могъл да се възползваш. Има ги в различни цветове, така че все ще намериш подходящи.

Поръчай от AliExpress

 

3. Пика-пи, Пикачу

Пикачу се показва от прозореца на колата. Стикера е с размери 19см към 11см и струва едва 99 доларови стотинки ($0.99)

Поръчай от AliExpress

 

4. Чудовището под капака

Този стикер ни е един от любимите. Чудовището под капака е плашещо, но и някак сладко. Този стикер е подходящ за колите както на мъже, така и на жени.

Поръчай от AliExpress

 

5. Routine

Разбира се, ние от „Карай, бе!“ знаем, че слушате генгста рап и песни за ку*ки, пари и бързи коли, докато отивате на работа и стоите в задръстване. Ала вечер, когато се прибирате, след задръстванията никой, който ви види няма да знае дали се прибирате от работа или отивате да се дърпате с бегачките. Стикера не уточнява дали Night състезанието е на черен път с голяма публика или е метафора за състезанието между мен и бабата в Кауфланд, когато съобщят, че отварят каса номер 2.

Не, сериозно, стикера е готин, особено за хора, които обичат високите скорости и живеят на ръба.

Поръчай от AliExpress

6. Sub-Zero

Помните ли Mortal Kombat? Не знаем защо, ама този стикер ни напомни много на Sub-Zero от смъртоносната битка и белега му под и над окото. А бе, няма какво да словоблудстваме, стикера е як! Има го в различни цветове и ако се изреже правилно ще пасне на всяка кола.

Поръчай от AliExpress

 

7. Бебе на борда

Разбира се, съществуват стандартните начини да го кажеш – триъгълник със същия надпис. Ама какво да правиш като бебето ти е „страшно гъзе още от детска градина“, както пеят едни български рапъри?

Е, трябва да го покажеш. Ето как:

Поръчай от AliExpress

 

8. „Как смеете?“

Искрено се надяваме, че нашите читатели биха си купили този стикер само иронично. В противен случай – „Как смеете?“

Поръчай от AliExpress

 

9. Череп

Този стикер също не е забавен, но пък определено е много готин. Висок е 53см и широк 59см, което го прави може би най-големия стикер, който споделяме тук. Въпреки локацията, на която е поставен на примерно изображение, според нас мястото му е на предния капак.

Поръчай от AliExpress

 

10 Разстрелян

Тези 3D стикери биха могли да заблюдят всеки случаен човек, минаващ покрай колата ти, че по нея е стреляно. Доста интересна концепция. Китайците явно наистина правят всичко.

Поръчай от AliExpress

 

Бонус: Цветно фолио за фарове

Не е забавно и не е стикер, но е яко. Пълната свобода да изразиш личността си, чрез цветовете на фаровете ти е налична не другаде, а пак в AliExpress. Някои от цветовете на нас ни идват в повече, поне на примерни изображения, но спокойно можем да си представим колко яко ще изглежда една бегачка с черен цвят и червени фарове, например.

Разбира се, това ще е възможно, ако колата е поддържана, но се надяваме, че щом сте тук ви е грижа за автомобилите ви, не по-малко от нас.

Поръчай от AliExpress

Не си готов за изпитните листовки?

 

  Подготви се!