Стани автор

Публикувай своя статия в „Карай, бе!“

Начало » Стани автор

Карай, бе!“ стартира в началото на тази (2020) година с малък екип. Ние разбираме, че големите и качествени неща се правят с повече хора, повече гледни точки, повече умения и повече знания. Уверени сме, че много от вас имат какво да кажат по темите, които разискваме в блога на „Карай,бе!“.

 

Нашите читатели

Нашите читатели са умни и будни хора, които искат да бъдат по-добри в управлението на своето МПС, да научат правата си на пътя. Те търсят познанието, но, разбира се, имат нужда да отпуснат напрежението, което карането на автомобил може да донесе дори на най-спокойните от нас… и да се усетим, че крещим на някой пред нас „Карай, бе!“

 

Читателите на „Карай, бе!“ се увеличават с всеки изминал ден. Не само посещенията на сайта ни, но и Facebook страницата ни, както и Instagram акаунтът ни се развиват бързо. Ние сме изключително благодарни на всички наши последователи и читатели!

 

Как да пиша за „Карай, бе!“ ?

Ако има какво да кажете на тези интелигентни читатели или искате да разкажете вашата, собствена история, свързана с някоя от темите в сайта, можете да го направите.

Не е задължително да имате блог или сайт, за да станете гост-автор, просто бъдете креативни и полезни. В замяна на това, вие ще популяризирате дейността или себе си пред нашата аудитория.

 

За да публикуваме статията ви, тя трябва да отговаря на следните критерии:

– Да е подходяща за някоя от категориите в блога: Новини – всичко свързано с движението по пътищата, което е важно за шофьорите; Полезна информация – всичко, което ще улесни читателите ни при управлението на тяхното МПС; Любопитно  – интересна информация, свързана със света на автомобилизма; Свежо – забавни, приятни анализи, мнения или новини, които биха били интересни и/или полезни на шофьор.

– Стараем се всички статии в сайта да са максимално полезни и разбираеми за читателите ни.

– Статиите да са авторски, тоест, да бъдат споделени лични мнения и опит. Материала да НЕ е публикуван на друго място в интернет. Надяваме се, че твърденията в статията ще са проверени от автора.

– Статията да не е по-кратка от 600 думи. Нямаме изискване за максимална дължина.

– Линковете към вашия блог или сайт да не са повече от два и те да са свързани с темата на статията.

– Да не бъде с рекламен характер – една добре написана и практически ориентирана статия може да бъде много по-полезна от какъвто и да е рекламен текст.

Ако искате да публикувате ваш рекламен материал посетете този линк.

Преди да се публикува една статия, ние ще я прегледамe и ако е необходимо ще се свържем с автора.

 

Какво ще спечелите вие?

– Допълнителен трафик към вашия блог или сайт.

– Статията ви ще остане на  „Карай, бе!“ завинаги.

– Материалът ви ще достигне до голяма аудитория.

– В края на статията ще напишем вашето име, което ще бъде линк към ваш сайт или социална мрежа.

Ако искате да напишете нещо за „Карай, бе!„, изпратете материала на mail@karaybe.com.

 

Не си готов за изпитните листовки?

 

  Подготви се!