Нашата история

Как дойде идеята за „Карай, бе!“

Начало » Нашата история

Целта на „Карай, бе!“ е да станеш по-добър шофьор по-бързо!

 

За разлика от връстниците ми, започнах шофьорските курсове много след като навърших пълнолетие. Както и сам знаеш през 2018 година, умните мобилни телефони вече отдавна бяха повече от луксозна стока за онези, които искат да покажат социален статус, чрез материални придобивки.

По онова време, за все повече хора, телефоните вече се бяха превърнали в основния източник на информация, забавление и комуникация.

Както професионалният живот на повечето хора, така и моят, не се разбираше добре с допълнителни обучения, пък били те важни, като придобиването на СУМПС. Ако включим и опитите да се поддържа социален живот на поне поносимо ниво, то за мен бе очевидно, че трябва да се подготвям за изпита във всеки възможен момент.

Това включваше всяко пътуване, дори това към изпита. Очевидно не исках да нося книгата навсякъде със себе си, за това търсих начин да се подготвя за изпита онлайн. Все пак телефона ми винаги е с мен.

След дълго търсене, установих, че такова място не съществува.

Обещах си, че след като взема своето СУМПС, ще създам уебсайт, в който всички ще могат да четат и да се подготвят за своя изпит.

Този ден дойде и след дълго писане на текстовете и изграждане на сайта, на 01.01.2020 година, „Карай, бе!“, бе официално споделен със света (или поне с България).

Виждайки интереса на хората към сайта, сметнах, че само ЗДвП, Правилника за прилагане и тесктовете на закона и правилника написани на човешки език няма да са достатъчни. От месец март 2020 до месец май същата година работих върху секцията на БЧК, добавянето на отделна страница за всяка автошкола в България, разделени по град и с търсачка, каквато не съществува никъде другаде в интернет.

Това даде още по-добри резултати и „Карай, бе!“ се превърна в един от основните сайтове за кандидат-шофьори в българския интернет. За това свидетелства голямото количество ежедневен трафик, който сайтът генерирa.

Появиха се много нови секции в сайта, среди които Нюзрум, Safety BRI4KA Academy, информация за шофьорските курсове, правилата за движение в Европа.

В последните месеци на тежката за всички година – 2020, усърдно работих по дизайна на „Карай, бе!“, за да бъде той по-удобен и приятен за използване.

Заедно с това се появявиха и нови секции, идеи и възможности за партньорства. С нетърпение гледам към 2021 година, не само за да приключи настоящата, но и за да видя пътя, по който ще караме през новата година.

Ако няма посетители, на които да е полезен, по един или друг начин, сайта няма смисъл да съществува.

 

Благодаря ви, че сте тук!

 

Ценностите на „Карай, бе!“ 

Когато комуникираме с курсисти, инструктори и други бизнеси, както  и когато създаваме нови услуги в сайта, това са нещата, които ни насочват.

 

Имаме страхотно обслужване

Нашите клиенти харесват това, което правим, ако това не е така, значи правим нещо грешно. Обратната връзка за нас е ключова.

 

Сигурност

Сигурността е в ядрото на всичко, което правим. Ако не е възможно услугата, която искаме да добавим да е сигурна, това не е услуга, която ще предложим.

 

Подобряваме интернет

„Карай, бе!“ съществува, за да предоставя информация, от която всеки кандидат-шофьор и/или шофьор  има нужда. Правим това безплатно. 

 

За шофьорите на утрешния ден

Съзнаваме, че света се изменя бързо и технологиите рано или късно ще променят начина, по който хората се подготвят за изпитите, ние сме и ще сме тук, за да ви подкрепим.

Притежавате автошкола?

"Карай, бе!" е перфектното място за реклама.

Научи повече

Имате въпрос? Пишете ни за всичко, което мислите.