„Карай, бе!“ за бизнес

„Карай, бе!“ предоставя на компаниите възможност за реклама.

Начало » За бизнес

Ако притежавате бизнес, който би бил полезен на нашата аудитория – пишете ни. 

 

Контакт с нас

За да се свържете с „Карай, бе!“ по въпроси, свързани с възможностите за реклама и партньорство, моля, използвайте sales@karaybe.com или формата ни за бизнес контакти.

Защо да си партнирате с „Карай,бе!“?

Години online

Уникални посетители

Единици съдържание

Подходящи партньори

Автошколи

Автошколите са най-естествения партньор на нашата медия.

Научете повече

Автосервизи

Автосервизите също биха могли да бъдат полезни на нашата аудитория!

Научете повече

Автокъща

След като са придобили своето СУМПС, нашите читатели ще имат нужда от автомобил.

Научете повече

Финансова институция

При закупуването на автомобил, много хора биха имали нужда от финансова подкрепа.

Научете повече

Застраховател

Стига да са доволни от обслужването и цените, хората рядко сменят своят застраховател. Запознайте младите ни читатели със своя бизнес.

Научете повече

Пътна помощ

Рано или късно, всеки шофьор може да изпита нуждата от пътна помощ.

Научете повече

Магазин за авточасти

Автомобилите се амортизират и частите трябва да се подменят. Помогнете на нашата аудитория да поддържа автомобилите си по-дълго.

Научете повече

Бензиностанция

Няма шофьор, който да не използва бензионостанция.

Научете повече

Юристи

На сайта ни са поместени редица закони и наредби, които хората могат да прочетат, но, ако имат нужда от тълкуване, ще трябва да се обърнат към юрист.

Научете повече

Психологическа лаборатория

Психологическите лаборатории, също като автошколите са естествен партньор на нашата медия.

Научете повече

Медии

Други медии също са добре дошли като рекламодатели и/или партньори на "Карай, бе!"

Научете повече

Други бизнеси

Ако имате друг вид бизнес, който считате, че би могъл да бъде полезен на аудиторията ни, пишете ни.

Научете повече
Видове реклама

Платени публикации

Можете да разположите платена публикация за Вашия продукт или услуга в нашия блог. Публикациите могат да бъдат написани от Ваш или от наш автор. Задължително условие за платените публикации е да бъдат полезни и релевантни за нашата аудитория.

Свържете се с нас

Гост-публикации

Предлагаме и безплатна възможност да публикувате Ваше съдържание на нашият сайт. Условието е публикацията да бъде полезна и релевантна на нашата публика, да не рекламира изрично определен продукт или услуга, но в нея можете да поместите линк към вашият сайт.

Свържете се с нас

Линкове

На „Карай, бе!“ е поместено голямо количество съдържание, отнасящо се до различни сфери на автомобилизма. В политиката на сайта е да предоставим възможност на релевантни медии да поместят линк в нашето съдържание. Линковете, които получавате в нашата медия, биха могли да бъдат седмични, месечни, годишни или вечни.

Свържете се с нас

Банерна реклама

С оглед на аудиторията си, „Карай, бе!“ е подходяща медия за поставяне на банерна реклама, свързана не само с автомобилизма, но и с много периферни продукти и услуги. Банерите, поставени в нашия сайт могат да бъдат седмични, месечни, годишни или вечни.

Свържете се с нас

Спонсориран раздел

Информацията на сайта ни е ясно разграничена. Законите са при законите, подготовката за изпита - при информацията за курсистите. Всеки бизнес, който намира дадена секция на сайта ни за релевантна и на неговата публика, може да спонсорира цял раздел. Например, адвокат би могъл да спонсорира всички (или някой/и) раздел/и свързани със законодателството. Автошкола - радела за подготовка за изпита. Ние сме тук, за да Ви помогнем в избора.

Свържете се с нас

Вашият бранд на нашата начална страница

На първата страница на "Карай, бе!" има анимация, в която би могъл да присъства и вашият бранд. Бихме могли да сложим логото на школата ви на даден автомобил или дори да добавим табела или билборд в анимирания ни град.

Свържете се с нас

Първо място в списъка с автошколи

Списъците ни с автошколи са едни от най-посещаваните страници на сайта ни. Ако искате вашата автошкола да е на първо място там - пишете ни.

Свържете се с нас

Първо място в търсенето

Ако желаете вашата автошкола да излиза на първо място при търсене - пишете ни.

Свържете се с нас

Ваша секция съдържание

Ако вие напишете съдържание, с което да образуваме отделна секция в нашия сайт, това би било идеално партньорство както за вас, така и за нас. Разбира се, за помесетване на такъв тип съдържание, заплащане няма да е необходимо, а вашият бранд ще бъде посочен като създадтел на статиите.

Свържете се с нас

Други предложения и партньорства

"Карай, бе!" е отворена към предложения и партньорства медия. Ако имате други идеи, въпроси и коментари, не се колебайте да ни потърсите.

Свържете се с нас

Ценностите на „Карай, бе!“

Когато комуникираме с курсисти, инструктори и други бизнеси, както  и когато създаваме нови услуги в сайта, това са нещата, които ни насочват.

Имаме страхотно обслужване

Нашите клиенти харесват това, което правим, ако това не е така, значи правим нещо грешно. Обратната връзка за нас е ключова.

Сигурност

Сигурността е в ядрото на всичко, което правим. Ако не е възможно услугата, която искаме да добавим да е сигурна, това не е услуга, която ще предложим.

Подобряваме интернет

„Карай, бе!“ съществува, за да предоставя информация, от която всеки кандидат-шофьор и/или шофьор  има нужда. Правим това безплатно. 

За шофьорите на утрешния ден

Съзнаваме, че света се изменя бързо и технологиите рано или късно ще променят начина, по който хората се подготвят за изпитите, ние сме и ще сме тук, за да ви подкрепим.

Свържете се с нас

При допълнителни въпроси или желание да рекламирате в нашата медия, свържете се с нас.

„Карай, бе!“ е кооперативна медия и сме отворени към всякакъв вид релевантни партньорства.

Пишете ни