За „Карай, бе!“

Научи повече за „Карай, бе!“

Начало » За “Карай, бе!”

За „Карай, бе!“

„Карай бе!“ е информационен сайт, съществуващ официално от 01.01.2020 година.

Основната цел на сайта е да помогне на кандидат-шофьорите да открият най-подходящата за тях школа и да се подготвят бързо и ефикасно за изпита си.

 

История

Идеята за „Карай, бе!“ дойде, когато бе усетена нуждата от място в интернет, което да споделя информацията, необходима на всеки кандидат-шофьор, за да се подготви за изпита.

Прочети пълната история на „Карай,бе!“ 

 

Какво ново?

От гледна точка на броя страници, „Карай, бе!“е наистина голям сайт.

За да можем да показваме на едно място най-новото, което се случва на сайта, от гледна точка на подобрения и възможности и услуги, предлагани от „Карай,бе!“, създадохме Нюзрум.

 

Мога ли да участвам?

Екипът на „Карай, бе!“ е малък, но се стараем да сме винаги навреме с най-новото от света на обучението за СУМПС.  Въпреки това, понякога времето просто не стига. Ако искаш, можеш да станеш автор в „Карай, бе!“.

 

За контакт

За всички въпроси, които са останали неотговорени, можеш да ни потърсиш на mail@karaybe.com или да използваш контактната форма.

 

Постиженията на „Карай, бе!“

Години online

Уникални посетители

Единици съдържание

Ценностите на „Карай, бе!“

Когато комуникираме с курсисти, инструктори и други бизнеси, както  и когато създаваме нови услуги в сайта, това са нещата, които ни насочват.

Имаме страхотно обслужване

Нашите клиенти харесват това, което правим, ако това не е така, значи правим нещо грешно. Обратната връзка за нас е ключова.

Сигурност

Сигурността е в ядрото на всичко, което правим. Ако не е възможно услугата, която искаме да добавим да е сигурна, това не е услуга, която ще предложим.

Подобряваме интернет

„Карай, бе!“ съществува, за да предоставя информация, от която всеки кандидат-шофьор и/или шофьор  има нужда. Правим това безплатно. 

За шофьорите на утрешния ден

Съзнаваме, че света се изменя бързо и технологиите рано или късно ще променят начина, по който хората се подготвят за изпитите, ние сме и ще сме тук, за да ви подкрепим.

Притежавате автошкола?

"Карай, бе!" е перфектното място за реклама.

Научи повече

Имате въпрос? Пишете ни за всичко, което мислите.