„Карай, бе!“ 2.0 е тук! Добре дошли!

ян. 1, 2021 | Нюзрум

Начало » Нюзрум » “Карай, бе!” 2.0 е тук! Добре дошли!

Точно преди една година бе стартиран проектът „Карай, бе!“.  Днес, на 01.01.2021г., ние навършваме първата си година, а с нея настъпват и редица промени по платформата ни.

Тези промени, ние наричаме „Карай, бе!“ 2.0.

На първо място, бихме желали да споделим с вас, какво постигнахме през 2020г. При старта си „Карай, бе“! имаше само няколко секции съдържание – подготовка за изпита, подготовка за БЧК, ЗДвП и правилник за прилагане на ЗДвП.

През тази година, ние добавихме списък с всички автошколи в БългарияТова е списък, в който всеки от вас може да търси автошкола по удобен за себе си начин – име на обучителния център, град или квартал, в който би ви било най-удобно да изкарате шофьорския си курс.

Но това, както казват в рекламите, не е всичко! 

Освен, че създадохме страници, в които да научите повече за „Карай, бе!“, както и за историята на платформата, добавихме пълен списък на всички регистрирани в България места, на които можеш да си направиш тест за психологическа годност, както и тези, в които да изкараш курс за превоз на опасни товари (ADR). Всъщност, при нас би могъл да откриеш информация за всички шофьорски курсове, условията, на които трябва да отговаряш и как протичат самите курсове.

За тези от вас, които искат сами да си прочетат закона направихме секцията Закони и наредби, в която сме споделили десетки законови актове, които са обвързани по един или друг начин с притежанието и управлението на МПС.

Разбира се, не сме забравили основния фокус на сайта, а именно хората, които искат да имат любителска шофьорска книжка. За тях, сме подготвили всички официални въпроси от листовките.

Щастиви сме да споделим, че в края на годината, се свързахме със страхотния екип на bri4ka.com.  От „Карай, бе!“ решихме, че видеата в тяхната Safety BRI4KA Academy, трябва да бъдат разпространявани навсякъде, поради, което, след получено от тях разрешение, подготвихме отделна секция в нашата платформа, в която секция заедно с вас ще следим какво се случва в Safety BRI4KA Academy.

 

Благодарим!

Всичко изброено по-горе успяхме да постигнем само и единствено благодарение на вас – хората, които използвате сайта ни. Това сте вие повече от 36 642 посетители за първата ни година в интернет!

Благодарим!

Надяваме се новия дизайн да ви харесва и да ви е удобен за употреба. Ако имате нужда от информация или имате предложения, коментари или критики, чувствайте се свободни да се свържете с „Карай, бе!“ или да станете автор в сайта.

Благодарим!

Притежавате автошкола?

"Карай, бе!" е перфектното място за реклама.

Научи повече

Имате въпрос? Пишете ни за всичко, което мислите.