Автошкола

Начало » За бизнес » Автошкола

Като най-естествен партньор на нашата медия, автошколите имат и най-много възможности за реклама в „Карай, бе!“

Най-голямата част от посетителите на „Карай, бе!“ са кандидат-шофьори, търсещи своя инструктор. В този смисъл, „Карай, бе!“ и автошколите в България са идеални партньори.

Следното са основните възможности за реклама на автошкола в „Карай, бе!“:

  • Първо място в резултатите от търсене – единствена и уникална за българския интернет търсачка за автошколи е налична на началната ни страница. Ако желаете вашата автошкола да се показва на първо място при търсене, това е напълно възмжоно. Пишете ни!
  • Първо място в списъка за даден град – всеки български (областен) град има отделна страница с автошколите, които са регистрирани в него. Вашата автошкола може да се показва на първа позиция в града, който е най-релевантен за вас.
  • Първо място в общия списък с автошколи – ако имате повече клонове, напълно логично е да искате да се покажете както за отделните градове, така и в общия списък. Това също е възможно.
  • Платена публикация в блога ни – това е възможно най-необвързваща за Вашият бизнес възможност за партньорство с „Карай, бе!“. Публикацията може да бъде една или поредица от такива. Написани или от Ваш или наш автор. Всяка от публикациите ще остане в нашия сайт завинаги. Освен в случай, че вие решите другото.
  • Спонсориране на секцията ни „Подготовка за изпита“ – секцията на „Карай, бе!“ за подготовка за изпита е мястото, където най-много настоящи и бъдещи обучаващи се прекарват своето време. Ако искате Вашата школа да бъде показана на всяка страница и всяка публикация от тази секция като спонсор, свържете се с нас.
  • Спонсориране на друга (нова) секция от сайта ни – В случай, че секцията ни „Подготовка за изпита“ вече е заета или искате да публикувате в друга секция от сайта ни бихте могли да разгледате страницата ни „Започни тук“ или, разбира се, тази за курсисти, където сме показали всички секции от съдържанието на сайта ни, които са насочени към настоящи и бъдещи курсисти.
  • Спонсориране на секцията ни „Шофьорски курсове“ или на конкретен курс Шофьорски курсове е секция от съдържанието на „Карай, бе!“, в която бъдещите шофьори могат да се запознаят с определен шофьорски курс и неговите изисквания. „Карай, бе!“ предоставя на автошколи възможността да поставят линкове, телефонни номера, както и форми за контакт във всяка от страниците, описващи шофьорските курсове, както и във всичките едновременно.
  • Наемане на „Карай, бе!“  – бихте могли да намете „Карай, бе!“ срещу месечен абонамент. В резултат на това, телефонният ви номер бъде показван на всяка от страниците на сайта ни (над основното меню), а вашата автошкола ще бъде посочена като спонсор във всяка от секциите на сайта, релевантни на вашият бизнес. Това е вид ексклузивно партньорство, повремето на което ние няма да рекламираме друга автошкола.
  • Партньорство на „равнозначни пътища“ – партньорство на равнозанчни пътища решихме да наречем такова партньорство, при което ние няма да получаваме пари, за да сме ваши партньори. Единственото условие е това, което ще предоставим ние на вас, да не е повече от даденото. Също така, вашата автошкола да не е с негативна репутация сред курсистите. Защото те са нашата публика и тяхното доверие е на първо място за нас.

Свържете се с нас

При допълнителни въпроси или желание да рекламирате в нашата медия, свържете се с нас.

„Карай, бе!“ е кооперативна медия и сме отворени към всякакъв вид релевантни партньорства.

Пишете ни