Финансова институция

Начало » За бизнес » Финансова институция

Голяма част от купувачите на автомобили, имат нужда от финансова подкрепа в начинанието. Това е ролята на Вашия бизнес.

 

Като представител на финансова институция, можете да:

  • Спонсорирате секция от сайта – без значение коя секция изберете, бихте могли да покажете на бъдещите шофьори, че ви е грижа за тях и искате да поддържате едно удобно за подготовка за изпита им място в интернет.
  • Получите статия в нашия блог – неангажираща за вас форма на партньорство. Статията Ви може да бъде написана от нас или от Вас и ще остане на сайта ни завинаги или докато не решите, че искате да я премахнем.
  • Вашето лого в анимирания ни град на първа страница – поставете вашето лого на автомобил, от преминаващите по анимирания път на анимирания град на „Карай, бе!“. Освен автомобил, в града бихме могли да добавим и табела или билборд.
  • Ваша секция съдържание – напишете ръководство за правилна правилен избор на първи автомобил или друго, свързано с покупката на такъв. Ние ще публикуваме на нашия сайт цялата секция, като тя ще бъде отделена за вашия бизнес. Разбира се, при написването на подобно ръководство, поместването му в „Карай, бе!“ ще бъде безплатно.
  • Банерна реклама – включва поместването на банер на Вашата финансова институция в отделна секция от съдържанието ни.
  • Друг вид реклама и партньорство – ако имате друга идея за партньорство, не се колебайте да ни пишете. Ще се радваме да обсъдим възможностите ни за съвместна работа!

Свържете се с нас

При допълнителни въпроси или желание да рекламирате в нашата медия, свържете се с нас.

„Карай, бе!“ е кооперативна медия и сме отворени към всякакъв вид релевантни партньорства.

Пишете ни