Какво ще се случи, ако ме скъсат на листовките

Започни тук

Начало » Започни тук » Какво ще се случи, ако ме скъсат на листовките

Дори да си прекарал десетки часове в „Карай, бе!“, подготвяйки се за листовките, напълно е възможно, да получиш отрицателен отговор, поради причини, които (не е задължително да) са свързани с нивото ти на подготвеност.

Виж: Какво представлява изпита за шофьорска книжка

Огромен е броят на кандидатите, които получават отрицателен отговор, основно заради това, че са изнервени и стресирани от сериозността на изпита. Именно заради големия стрес, който може този изпит да донесе, ние от „Карай, бе!“ искаме да споделим с теб какво ще се случи, ако те скъсат на листовките.

Spoiler alert! Не е кой знае какво.

 

Обжалване

Поради модернизирането на изпита, където шанса за човешка грешка е намален до, фактически, никакъв, резултатите от изпитните листовки няма защо да бъдат обжалвани.

Проверка на грешките

На мястото на изпита ще получиш картонче, с размерите на визитна картичка. На него има код, който, ако въведеш в сайта на AvtoIzpit ще ти даде достъп до твоята листовка и отговорите, които си дал. Разбира се, това можеш да направиш у дома или на телефона си, веднага след като излезнеш от стаята за изпит.

 

Повторно плащане

След като поотихнат емоциите от факта, че не си се справил на изпита, ще трябва да се свържеш с инструктора си, който, ако е добър, ще направи това веднага след като научи резултатите ти, без значение дали са положителни или отрицателни.

За да се явиш повторно на изпитните листовки, трябва платиш таксата. Тя обикновено е 50 лева, но е възможно автошколата ти да има допълнителни такси.

Виж също: Как да избера автошкола

 

Чакане

Ще трябва да изчакаш до датата на следващия изпит. Ако си късметлия, ще имаш достатъчно време, за да се подготвиш преди това.

Съвет: „Карай, бе!“ горещо препоръчва, ако са те скъсали на листовките, да не бързаш да се явяваш следващите дни (ако има свободна дата). По-добре да изчакаш седмица или дори две, за да поотихнат емоциите, но и за да имаш време да се подготвиш.

 

Виж какво се случва, ако те скъсат на кормуването

Намери най-подходящата за теб автошкола

Не си готов за изпитните листовки?

 

  Подготви се!